Mijn geweldige klanten

die ook nog iets liefs zeggen

Rene Visschers

Stemacteur bij Flex Media Factory

Anne reageert snel op vragen en wensen en heeft een professionele houding. Zakelijk waar het moet, persoonlijk waar het kan. Haar stemklank is open, positief en vertrouwenwekkend. De tone of voice was gelijk in één take spot on.

Jasper van de Wetering

Marketingcoördinator bij Edding

Naast een goed passende stem en kwaliteit, vind ik de samenwerking met stemacteurs ook erg belangrijk en dat verliep met Anne heel prettig. Ze reageert snel, duidelijk en volgens afspraak, en ze levert uitstekende kwaliteit. Heel fijn om mee samen te werken!

Angelo di Totto

Eigenaar ProXplain

Wij hebben al meerdere keren met Anne samengewerkt voor verschillende klanten. Haar stem onder onze animaties en video’s zorgt telkens weer voor een finishing-touch waar zowel de klant als wijzelf heel erg tevreden over zijn. Wij raden haar voice over dan ook zeker aan. De communicatie en service is keer op keer van geweldige kwaliteit!

Niek Tönissen

Foto- en Videograaf bij NiekToni

Professioneel, handelt en reageert snel, en denkt met je mee. Anne sprak voor ons een tekst in voor de introtune van onze podcast. Na een kort overleg over onze wensen dook Anne direct achter haar microfoon en ging voor ons aan de slag. Niet veel later stuurde ze het fragment. Perfect, in één keer goed! We zijn nog steeds erg enthousiast over het resultaat.

Ik hoor graag van je!

en dan hoor je gelijk van mij

Hoe wil je het liefst dat ik contact opneem?

Voice-over Anne Drummen

Studio NYMA
6541 RR Nijmegen

voiceover@annedrummen.nl
KVK 75516187
BTW NL002299995B15

© 2019 - 2023 Alle rechten voorbehouden